Contact
Naam
Biohütte Fontanella Biohaus
Adres
Mittelberg 24
Plaats
Fontanella

Biohütte Fontanella Biohaus, Fontanella

Oostenrijk is het ideale vakantieland, in de zomer kun je er heerlijke bergwandelingen maken, in de winter geniet je er van sneeuw. Je vakantie in Oostenrijk wordt nog mooier met een verblijf in de vakantiehuizen van Biohutte Fontanella Biohaus.

Biologisch vakantiehuis

Je hebt de keuze uit drie soorten hutten, geschikt voor 3 tot 15 personen. Alle hutten zijn gemaakt met biologische producten, zoals hout uit de provincie en isolatie van schapenvacht. De eigenaren vinden biologische productie erg belangrijk, sinds 1990 hebben ze een biologische boerderij. Hier houden ze rundvee, yaks, kippen, geiten en ijslandse paarden. Je kunt hier dus ook terecht voor biologische kaas en vlees tijdens je verblijf.

Kinderen en huisdieren

De hutten zijn uitgerust met een grote woonkeuken en in sommige gevallen zelfs een panoramische sauna. In de winter is het er heerlijk met de kachel aan. Je zit midden in de natuur en hebt uitzicht op de bergen. De hutten zijn ook zeer geschikt voor groepen met kinderen en de honden mogen ook gewoon mee! Bovendien zijn de vakantiehuizen eenvoudig te bereiken met de auto en is er genoeg parkeergelegenheid.

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op!Trefwoord
Vakantiehuis voor gezinnen, Vakantiehuis met sauna, Vakantiewoning in Fontana, Vakantiehuis in Oostenrijk, Vakantiewoning in Oostenrijk, Bio-hutten huren, Vakantie in de natuur, Vakantie in de bergen, Biologische producten
Rubriek
Vakantie en Recreatie, Vakantieverblijven buitenland, Vakantiewoningen
Contact