Contact
Naam
Sluijs Den Hartog
Adres
Stuartweg 4 c
Plaats
Vianen
Provincie
Zuid-Holland

Sluys / den Hartog is sinds 1992 een toonaangevend bedrijf in de projectstoffering. Wij staan voor service, kwaliteit, flexibiliteit en vakwerk. Wij werken in uw opdracht en co├Ârdineren samen met u het gehele project. Voor tal van vaste opdrachtgevers leveren wij dan ook al jaren vakmanschap en service. Tot onze vaste opdrachtgevers behoren o.a. kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, showrooms, winkels, nieuwbouw- en renovatie instellingen, uitzendbureau┬┤s en winkelketens.

Wij zijn gespecialiseerd in harde- en zachte vloerbedekking zoals o.a. marmoleum, PVC, Vinyl, Amtico, Stratica, RVS, Intercell en tapijten. Dit is slechts een kleine impressie van de vele producten waar wij mee werken. Voor welk product of materiaal u ook kiest, een team van 25 gemotiveerde allround - projectstoffeerders staat elke dag voor u paraat!

Op 1 januari 2003 is de Sluys / den Hartog Groep ontstaan met de uitbreiding van Veka Vloeren BV en Sun Solutions. Onze bedrijven zijn gevestigd op industrieterrein �De Biezen� in Vianen. Wij nodigen u graag uit eens rustig verder te kijken op onze website waar u meer te weten kunt komen over onze organisatie, de werkwijze, onze klanten en de toegevoegde waarde van al deze aspecten voor u!

Trefwoord
Zonwering, Bedrijfsvloeren, Gordijnen, Projectinrichting, Vloeistof, Dichte-vloeren, Veka-bedrijfsvloeren, Projectstoffering
Rubriek
Projectinrichting en -stoffering, Bedrijfsvloeren, Zonweringen & Rolluiken
Contact