Contact
Naam
Geluk groen grond straat & sloopwerken
Adres
Welysestraat 29
Plaats
Dodewaard
Provincie
Gelderland
E-mail

Geluk groen grond straat & sloopwerken, Dodewaard

Op zoek naar een hovenier in de regio Gelderland? Dan kunt u een beroep doen op Geluk groen grond straat & sloopwerken. Met al ruim 8 jaar ervaring in het vak is Geluk groen grond straat & sloopwerken in 2017 van start gegaan. Gespecialiseerd in tuinaanleg, onderhoud van tuinen, grondwerkzaamheden en kleine sloopwerken. Kwaliteit en efficiency staat bij ons hoog in het vaandel. U profiteert altijd van een goede prijs-kwaliteit verhouding en er volgt altijd eerst een persoonlijk gesprek met u. Geen enkele klus is voor ons te groot of te klein!

Werkzaamheden Geluk groen grond straat & sloopwerken

Grondwerken: De expert op het gebied van kleine sloopwerken, het weghalen van schuren, kleine graafwerken en kabelwerk/elektra verzorgen in uw tuin.

Tuinaanleg: Met een zeer ruime keus in beplanting wordt uw tuin naar eigen wens gerealiseert. Van voorbereiding tot uitvoering alles regelen we van A tot Z.

Tuionderhoud: U heeft geen tijd om uw tuin te onderhouden? Of u heeft geen groene vingers? Geen enkel probleem we nemen zorgeloos de onderhoud van uw tuin over. Groot of klein, regelmatig of eenmalig.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen.

 

Trefwoord
Bestratingen, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Onderhoud van tuinen, Kleine graafwerken
Rubriek
Grondwerken, Grond- en Sloopwerken
Contact