Contact
Naam
Snijvo Grondwerk & Bestratingen
Adres
Constantijnstraat 32
Plaats
Vroomshoop
Provincie
Overijssel
Mobiel
E-mail

Website
Social Media

Snijvo Grondwerk & Bestratingen,Vroomshoop

Bent u net verhuisd en nog niet aan uw tuin toegekomen, maar wilt u deze zomer wel lekker op uw eigen terras zitten? Bel dan Snijvo Grondwerk en bestratingen. Deze vakmannen zijn gespecialiseerd in opritten en sierbestratingen. Daarnaast kunnen ze ook uw tuin transformeren, bijvoorbeeld door de aanleg van een vijver en paadjes. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelig materiaal

Naast de werkzaamheden kunnen we ook het materialen voor u leveren tegen zeer scherpe prijzen. Doordat we aankopen bij de leverancier kunt u geld besparen! Wij zijn werkzaam in een straal van 100 km rondom Vroomshoop.


Benieuwd naar wat we zoal gerealiseerd hebben? Bekijk dan ons portfolio op onze website of op facebook en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Snijvo Grondwerk & Bestratingen gespecialiseerd in: Grondwerken, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Bestratingen, Hoveniersbedrijven, Grondwerken en Zandhandel, Drainage, Hovenier, Hemelwaterafvoer tuin, Tuin tegels, Tegels voor in de tuin kopen, Tegels voor in de tuin bestellen, Tuin bestrating opnieuw leggen, Tuin bestrating voordelig leggen, Goedkoop tuin tegels leggen en Infiltratiekrat installeren tuin

Snijder grondwerk en bestratingen, Enschede

Trefwoord
Drainage, Hovenier, Hemelwaterafvoer tuin, Tuin tegels, Tegels voor in de tuin kopen, Tegels voor in de tuin bestellen, Tuin bestrating opnieuw leggen, Tuin bestrating voordelig leggen, Goedkoop tuin tegels leggen, Infiltratiekrat installeren tuin
Rubriek
Grondwerken, Tuinaanleg, Tuinonderhoud en Bestratingen, Hoveniersbedrijven, Grondwerken en Zandhandel
Contact