Contact
Naam
JK Grootveld Vakman G.W.W
Adres
Gasstraat 88
Plaats
Den Helder
Provincie
Noord-Holland
Mobiel
E-mail

J.K. Grootveld, Den Helder

Jeroen Grootveld is gespecialiseerd en al 25 jaar ervaren in grond, weg en waterbouw. U kunt bij Jeroen terecht voor het aanleggen of vervangen van rioleringen, uitgraven van wegen en het aanleggen van tuinpaden en terrassen.

Vakman in grond-weg en waterbouwJ.K. Grootveld beschikt over een bestelauto met handgereedschappen, kabelzoekapparatuur en een roterende laser. Zo bent u verzekerd van zijn vakkundige en snelle oplevering.

Ook in de maatvoering van rioleringen en grondwerken kunt u J.K. Grootveld bellen. Denk hier bijvoorbeeld aan het maken van waterpassingen van de riolering. Hij werkt voornamelijk voor zakelijke klanten en aannemersbedrijven, maar u kunt hem ook zeker als particulier bellen of mailen.

GWW

J.K. Grootveld, Den HelderGWW staat voor: grond-, weg- en waterbouw. Daar vallen verschillende disciplines binnen, zoals de bouw van dijken en bruggen, baggerwerken, aanleggen, installeren, repareren of vervangen van rioleringen.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

 

 

 

Trefwoord
Putranden metselen, Riolering, Straatkolken aanleggen, Straatkolken verplaatsen, Bestrating, Afvoer, Straat meubilair plaatsen, Grondwerken
Rubriek
Rioolwater, Rioolservice, Rioolbeheer
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact