Logo BG Logistics - Amsterdam
Contact
Naam
BG Logistics
Adres
Moezelhavenweg 21
Plaats
Amsterdam
Provincie
Noord-Holland

BG Logistics, Amsterdam.

Huur een van onze koeriers in voor het versturen van een pakket naar binnen- of buitenland, al dan niet met spoed. Verstuurt u een pakket naar het buitenland dan staat koeriersbedrijf BG Logistics graat tot uw dienst. U kunt zelfs een koerier per fiest sturen of een zwaar pakket laten versturen met een koerier van GB Logistics. Ook voor internationale spoedzendingen, sneltransport en documentenvervoer kunt u bouwen op onze koeriers. Dus zoekt een betrouwbare en goedkope koerier in de regio Amsterdam en omstreken? Dan kunt u vertrouwen op BG Logistics.

Speciale zendingen verstuurt BG Logistics graagVoor spoedzendingen naar binnen- en buitenland


Huur onze koeriers in!

Verstuurt u uw pakket naar het buitenland met de koeriers van BG Logistics, dan komt uw zending in de meeste Europese landen de volgende werkdag aan. Voor zendingen in het binnenland is dit voor de volgende dag 9.00 uur 's ochtends als wij het pakket de dag ervoor voor 17.00 uur hebben opgehaald. Ook voor speciale zendingen staan de koeriers van BG Logistics voor u klaar. Speciale zendingen zijn grote, zware, lastig hanteerbare, waardevolle, breekbare of gevaarlijke goederen. Ook belangrijke documenten die de geadresseerde moet ondertekenen, afrekenen of betalen worden beschouwd als speciale zendingen.

Wij leveren onze diensten voornamelijk in: Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Westpoort, Zaanstad, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. Gaat u verhuizen?

Ook dan doet u een beroep op onze koeriers! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of boek nu direct online uw koerier bij BG Logistics.

 

U kunt bouwen op koeriersdienst en de koeriers van BG Logistics


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.