Contact
Naam
Onmiddellijkgeld
Adres
Bevelandseweg 198-Q
Plaats
Heerhugowaard
Provincie
Noord-Holland

Onmiddellijkgeld, Heerhugowaard

Auto verpanden bij Onmiddellijk GeldHeb je onmiddellijk geld nodig? Heb je dan weleens gedacht aan je auto verpanden? Je auto verpanden is een slimme manier om snel aan geld te komen. Kies je voor auto verpanden dan ruil je in principe tijdelijk je auto in voor direct geld. Wij stallen je auto overdekt en bewaakt. Als je na een maand het geld weer bij elkaar hebt gespaard kun je je auto terugkopen voor het geld dat wij je ervoor hebben uitgekeerd plus de stallingskosten die we hebben gemaakt om je auto die maand te stallen. Heb je het geld na een maand nog niet helemaal bij elkaar? Dan verlengen we de stalling met nog een maand. Dit beschrijven we in een terugkoopovereenkomst die je meekrijgt als je besluit je auto te verpanden.

Je auto verpanden: hoe doe je dat?

Je auto verpanden is heel makkelijk. In drie simpele stappen heb jij binnen 24 uur contant geld in handen. Je maakt een afspraak met ons om je auto te brengen. Vervolgens bepalen wij de waarde van je auto, waarbij gelet wordt op merk en de oorspronkelijke koopsom van de auto. Tenslotte maken wij maximaal de helft van de waarde aan je over en beschik je binnen een dag over het geld. Ideaal dus als je dringend een factuur moet betalen of een dringende reparatie moet laten uitvoeren. Lees meer over onze werkwijze.

Voordelen auto verpanden

Onmiddellijkgeld is RDW-erkendJe auto verpanden heeft verschillende voordelen. Zo kun je ook met een negatieve BKR-notering bij ons terecht en hoef je geen lange procedures te volgen die je bij financiƫle instellingen wel moet doorlopen. Daarnaast blijf jij ook gewoon eigenaar van je auto en garanderen wij dat er niet in je auto gereden wordt. Een bijkomende garantie voor je is dat Onmiddellijkgeld RDW-erkend is.

Alleen je auto verpanden?

Misschien heb je geen auto maar wel een motor. Ook deze kun je bij ons verpanden. Net als een caravan of een boot. In overleg kun je met elk voer- of vaartuig terecht bij Onmiddellijk Geld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze website. Daar kun je ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.

Trefwoord
Auto verpanden, Motor verpanden, Auto belenen, Snel geld, Terugkoopovereenkomst, Stallingskosten auto, Snel geld verdienen, Direct geld auto
Rubriek
Pandhuis, Pandjeshuis
Contact