Contact
Naam
Standby Services B.V.
Adres
Gerrit Jan Mulderstraat 50
Plaats
Rotterdam
Provincie
Zuid-Holland

Standby Services B.V. Standy Services B.V. levert regelmatig vakkundig en goed opgeleid personeelvoor aan diverse bedrijfstakken. Zij beschikken over een uitgebreid aanbod van gecertificeerde medewerkers en productiemedewerkers. Hierdoor kunnen zij als uitzendbureau op korte termijn zeer accuraat tegemoet komen aan uw eisen en wensen.

Standy Services B.V. heeft zich vooral gespecialiseerd in het uitlenen van tijdelijke, agrarische en technische arbeidskrachten in de techniek voor de installatietechniek, de petrochemische industrie, de productiesector, de metaalsector en de steigerbouw.

Voor de selectie van het personeel gebruikt Standy Services B.V. dan ook de expertise van adviseurs, die reeds de voorselectie van de potentiƫle uitzendkrachten hebben gedaan, alvorens ze in het bestand worden opgenomen. Deze voorselectie bestaat uit een uitgebreid antecedentenonderzoek met betrekking tot opleiding, werkervaring en motivatie.

De afstemming tussen vraag en aanbod is van wezenlijk belang voor een juiste plaatsing, omdat het gebruik van tijdelijke medewerkers natuurlijk niet ten koste mag gaan van de kwaliteit die onder uw verantwoording geleverd wordt. Voordat u een aanvraag invult, zullen onze consulenten u op de hoogte brengen van de te verwachten eisen en wensen. Vervolgens wordt er een evaluatierapport gemaakt aan de hand van de door u verstrekte gegevens, zo kan de consulent de juiste persoon zoeken voor uw vacature. Teneinde het bedrijf duidelijk te profileren ontvangt u deze presentatie van Standy Services B.V. De inhoud is allereerst bedoeld om u te informeren over mens en middelen waarover zij voor u kunnen beschikken. Standy Services B.V. hoopt ook u in de toekomst van dienst te mogen zijn, zodat zij hetgeen ze beloven kunnen bewijzen!

Trefwoord
Uitzendbureau, Uitzendpersoneel, Uitzendkrachten, Asbestsaneerder, Isolatiemonteur, IJzerwerkers, Installatietechniek, Steigerbouw, Productiesector, Petrochemische industrie
Rubriek
Uitzendbureaus, Steigerbouw
Contact