Contact
Naam
Tapijt en Laminaat Direct
Adres
Grindweg 140A
Plaats
Wolvega
Provincie
Friesland
Telefoon

Mobiel

E-mail

Tapijt en Laminaat Direct, Wolvega

Tapijt en Laminaat Direct, WolvegaDe kracht van Tapijt en Laminaat Direct is onze jarenlange ervaring en ons complete aanbod. U kunt bij ons terecht voor de volledige stoffering van uw huis, van raamdeoratie tot kunstgras. Naast de aankoop kunnen wij u ook helpen bij de montage.

Producten:

  • Vloeren en ondervloeren: Een vloer koopt u niet zomaar, gaat u voor laminaat, pvc of vinyl? Wij informeren u graag over de eigenschappen. Daarnaast vindt u ook ondervloeren en onderhoudsmiddelen bij ons.
  • Karpetten en vloerkleden: Vloerkleden zijn comfortabel maar zijn ook echt een onderdeel van uw interieur. We verkopen onder andere moderne vloerkleden, natuurvloerkleden en hoogpolige kleden.
  • Tapijt en Laminaat Direct, WolvegaDeurmatten en lopers: Met een goede deurmat voorkomt u vuiligheid in huis. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van viltmatten tot kokosmatten. We informeren u graag over de verschillende voordelen.
  • Trapmatten en Traplopers: Een trapmat voorkomt slijtage aan de trap, is geluidsdempend en comfortabel voor blote voeten. Bekijk ons uitgebreide assortiment online.
  • Gordijnen en behang: Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende mogelijkheden voor uw ramen, denk hierbij bijvoorbeeld aan vouwgordijnen, jaloezieĆ«en, luxaflex en inbetweens. Wij komen de maten opnemen, maken ze voor u op maat en komen ze vervolgens ook monteren.
  • Kunstgras en Grastapijt: Kunstgras in uw tuin heeft veel voordelen: Het is onderhoudsvrij en ook geschikt voor mensen met hooikoorts. Kom onze collectie gerust bekijken, we hebben verschillende demo's in onze voorbeeldtuin.

Kom langs om de verschillende mogelijkheden in onze grote showroom te bekijken en vraag een prijsopgave aan.

Tapijt en Laminaat Direct, Wolvega

Trefwoord
Tapijtvloeren, Laminaatvloeren, Ondervloeren, Pvc-vloer, Kunstgras, Vloerkleden, Deurmatten, Schoonloopmatten, Laminaat, Kunststofvloeren
Rubriek
Vloeren en Vloerenbedrijven, Vloeren, Vloerenbedrijf, Tapijten, Gordijnen, Vloeren
Openingstijden
Ma 10:00 - 17:30
Di 10:00 - 17:30
Wo 10:00 - 17:30
Do 10:00 - 21:00
Vr 10:00 - 17:30
Za 10:00 - 17:00
Zo gesloten
Contact