Contact
Naam
LTC&C Installatiemanagement
Adres
Burg. Mollaan 34 b
Plaats
Waalre
Provincie
Noord-Brabant
Website

LTC&C Installatiemanagement

Installatiemanagement

LTCC Het bouwproces blijft zich in snel tempo ontwikkelen. Gebouwen krijgen een andere uitstraling waarin gemak en comfort voor de gebruikers een steeds belangrijker uitgangspunt is bij het ontwerp. Het gebruik, de verkoop- of verhuurbaarheid wordt dan ook meer en meer bepaald door deze argumenten. De installaties hebben daarin een steeds grotere rol. De totale investering wordt dan ook voor een aanzienlijk deel bepaald door deze installaties en dat aandeel zal de komende jaren alleen maar groeien.

Aandacht wordt besteedt aan de systeemkeuzes van alle voorkomende installaties; past deze bij het doel en de uitstraling van het gebouw of wensen van de gebruiker, het verwachte en gewenste leef/werk klimaat of gebruikerscomfort alsook de optimale kwaliteit binnen uw budget. Of anderzijds; overbodige toevoegingen waarvoor in uw specifieke geval geen behoefte is.

Daarnaast is ook het procesmanagement van belang. Steeds vaker is de klant tijdens de bouw en daarna ontevreden over het installatiedeel, door het verloop van het proces en/of het resultaat bij oplevering of in het gebruik. Hier ligt dan ook sterk de nadruk op bij LTC&C.

De techniek is vaak voor niet specialisten ondoorgrondelijk en men is aangewezen op de verstrekte informatie van de diverse aanbieders en technische aannemers.

Het aansturen, coördineren en controleren van deze grote groep bouwpartners van de diverse installatieonderdelen is een must geworden om een soepel verloop van het proces met een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

LTCCLTC&C kan u deze expertise bieden. Nuchter kijkend naar het proces en samen met u, onafhankelijk, de beste keuzes maken voor uw project. Niet gewichtig doen maar zorgen dat door u bewuste keuzes gemaakt kunnen worden en het proces soepel verloopt tegen, vaak achteraf, veel gunstigere realisatiekosten.

Wij kunnen voor u het proces geheel begeleiden of u daarin ondersteunen op delen van het proces.

LTC&C installatiemanagement is een fris - hedendaags - no nonsens bureau, met veel ervaring binnen de advies- en installatiebranche, die u op een heldere en zakelijke wijze kan adviseren en bijstaan.

LTC&C is, naast functioneel technisch advies, sterk gericht op het managen van de processen op een praktische wijze van voorbereiding tot oplevering; want daar zijn de winsten te halen voor u als opdrachtgever!

Het geldt niet alleen voor uw nieuwbouw maar ook voor; verbouwingen, revitalisering, kleine en grote aanpassingen in de: utiliteit, industrie, educatie, zorg en grote woningbouw.

LTC&C installatiemanagement

 

Trefwoord
Installatie, adviesburo, Projectmanagement, Adviseur, Technisch, adviesburo, Adviesburo
Rubriek
Technisch Ontwerp en Advies
Contact