Contact
Naam
Improve Betonreparaties
Adres
Jekerstraat 92
Plaats
Amsterdam
Provincie
Noord-Holland

Scheurvorming in betonnen constructies en metselwerk is vaak het gevolg van mechanische spanningen. Deze kunnen zijn veroorzaakt door bijvoorbeeld krimpverschijnselen, een te grote belasting, fouten in de constructie zelf, veroudering, thermische vervorming of zetting van de fundatie.

Maar naast het repareren behoord ook het verfraaien van beton tot onze werkzaamheden, zie hier een ruimte in de dierentuin Artis in Amsterdam.

Bij binnendringend vocht zal direct een verrottingsproces starten. Dit heeft grote gevolgen. Gebouwen dalen in waarde. Kostbaarheden in archieven, musea, raadhuizen etc. etc. worden aangetast. Hoe sneller u een specialist inschakelt hoe beter. In eerste instantie zal hij/zij een diepgaandĀ  onderzoek starten naar de oorzaak. Improve schrijft een duidelijk rapport en biedt een passende oplossing voor het probleem.

Improve Betonreparatie is al jaren actief als specialist op het gebied van vochtwering, kelder en souterrains reparaties, betonrenovatie en betonafwerking.


Improve Betonreparatie dicht scheuren in beton en metselwerk, lekkages in kelders en souterrains maar tevens in tunnels en dilataties meters onder het maaiveld.

Improve Betonreparatie beschikt over de kennis en ervaring om uw probleem op te lossen.

Dat Improve Betonreparatie vele projecten heeft uitgevoerd bewijst de uitgebreide referentielijst.

Trefwoord
Impregneerbedrijven, Injecteren
Rubriek
Loodgieters- en Installatiebedrijven, Betonreparaties, Vochtwering en Vochtbestrijding, Kelderafdichtingen
Contact