Contact
Naam
Betsch en Bressers bouw bv
Adres
Kleine breinder 7
Plaats
Schinnen
Provincie
Limburg
Website

Nieuwbouw Verbouw en onderhoud. Gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. b.g.g. 06-21885455

Welkom bij Betsch & Bressers bouw BV
B & B Bouw: Een professionele onderneming met pioniersgeest met oog voor de markt en de toekomst.
Allround bouwbedrijf
Betsch en Bressers Bouw BV is gespecialiseerd in onderhoud en renovatie. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround onderhoudsbedrijf voor zowel particuliere als de zakelijke markt. Alle disciplines zijn aanwezig zodat wij de werkzaamheden in eigen beheer kunnen uitvoeren. Ook grote onderhoudsprojecten worden geheel in eigen beheer begeleid. De opdrachtgevers van Betsch en Bressers Bouw zijn even divers als haar activiteiten: particulieren, bedrijven, (zorg)instellingen en overheden.
Ons bedrijf heeft alle basisdisciplines in huis waaronder timmerlieden, metselaars, tegelzetters en stucadoors, waardoor wij snel en efficient kunnen inspringen op wensen van onze klanten.
Open overleg met de betrokken partijen en de consument of wel eindgebruiker staat hierbij centraal, met als doel een kwalitatief hoogwaardig eindproduct en een tevreden gebruiker. De integrale samenwerking met de aannemingsbedrijven versterkt de positie in het totale  realisatieproces.
Momenteel hebben de partners Roger Betsch en Roger Bressers de leiding van het bloeiende bedrijf in handen. De bouw zit het tweetal in het bloed. Het enthousiaste team van het bouwbedrijf bestaat verder uit ongeveer twaalf mensen, allemaal deskundig op hun specifieke terrein.
Trefwoord
Stucadoorswerken, Timmerwerken, Projectbegeleiding, Tegelwerk, Timmerwerken, Beton, Vochtbestrijding, Metselwerken, Dakwerken, Betonreparaties
Rubriek
Onderhoudswerken & Onderhoudsbedrijven, Bouwbedrijven, Onderhoud en reparatie, Vochtwering en Vochtbestrijding, Bouw- en Aannemersbedrijven
Contact