Logo Van Happen Aggregaten - Eindhoven
Contact
Naam
Van Happen Aggregaten
Adres
Quinten Matsyslaan 39
Plaats
Eindhoven
Provincie
Noord-Brabant
Geopend op
Maandag
09.00-17.00
Dinsdag
09.00-17.00
Woensdag
09.00-17.00
Donderdag
09.00-17.00
Vrijdag
09.00-17.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Van Happen Aggregaten, Mierlo

Aggregaat huren

Uw partner voor (tijdelijke) stroomvoorziening

Bent u op zoek naar aggregaten of generatoren als noodstroomvoorziening voor uw bedrijf of wilt u een aggregaat huren voor de stroomvoorziening van uw bedrijfsfeest, evenement of project? Neem dan contact op met Van Happen Aggregaten. Bij ons kunt u terecht voor het huren, kopen of leasen van aggregaten. Bekijk direct onze verhuurlijst van aggregaten.

Kwaliteit en service

StroomoplossingenVan Happen Aggregaten is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in de verhuur van aggregaten. Wij werken dan ook uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. U als klant staat bij ons centraal. Bij Van Happen Aggregaten kunt u terecht voor een totaalpakket. Niet alleen bezorgen en installeren wij de aggregaten, we zorgen ook voor demontage en het ophalen van de materialen. Wilt u de aggregaten liever zelf installeren en demonteren dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid.

Heeft u dringend stroom nodig, bijvoorbeeld in het geval van een plotselinge stroomstoring? Maak dan gebruik van onze 24-uurs service. Van Happen Aggregaten staat zeven dagen in de week voor u klaar van 9.00 tot 17.00 uur. Wij zijn per telefoon 24 uur per dag bereikbaar.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.