Contact
Naam
Ristorante Pizzeria 'Caruso'
Adres
Molenstraat 9 A- 11
Plaats
Den Haag
Provincie
Zuid-Holland

Trattoria - Pizzeria

Caruso

da Enzo & Pierino

 

'Benvenuti,' zeggen Enzo en Pierino tegen u, zoals zij in Italië thuis hun familie en vrienden begroeten. Als geboren en getogen Italianen vinden zij eten een heel belangrijk, sociaal moment van het dagelijkse leven.


Graag willen Enzo en Pierino u dan ook laten proeven hoe verrassend en lekker de Italiaanse keuken kan zijn! Speciaal voor u hebben zij een keuze gemaakt uit een aantal authentieke gerechten, die afkomstig zijn uit diverse streken in Italië.

Het restaurant

 

Het restaurant is een plek waar je graag komt, gezellig met de hele familie of romantisch met zijn tweeën. Een sfeervol en vrolijk restaurant met een echte, eerlijke Italiaanse keuken met dagverse ingrediënten en authentieke Italiaanse gerechten, die met liefde voor u worden bereid, onder toeziend oog van chef-kok Pierino!

Caruso is gevestigd in het mooie en vooral gezellige Warmond (aan de Kaag). Hier creëren Enzo en Pierino voor u een heerlijk uitstapje naar Italië. Tevens beschikken zij over een geheel vernieuwd, groot terras waarop u met mooi weer heerlijk kunt genieten van hun specialiteiten in de buitenlucht.

Tip van de kok

 

Bij Caruso wordt met liefde en zorg gekookt voor een steeds groter wordende groep trouwe klanten. Zo serveren Enzo en Pierino buiten de uitgebreide kaart ook een aantal heerlijke, wekelijks wisselende gerechten, aangepast aan het seizoen. Dit varieert van verse pasta's en heerlijke vis tot een botermals stukje vlees. Een schoolvoorbeeld van het traditioneel en fantasievol combineren van smaken.

 

Heeft u persoonlijke wensen? Geef deze dan door aan de chef-kok. Caruso is u graag van dienst! Ook voor grote gezelschappen kan, eventueel in overleg met u, een heerlijk menu worden samengesteld.

 

U bent van harte welkom en 'buon appetito'!

Enzo & Pierino

 

Trefwoord
Pizzeria, Den Haag, Afhaal, Zuid-Holand, Pizza, Restaurant, Italiaans Restaurant
Rubriek
Pizzeria
Contact