Contact
Naam
Elmec B.V.
Adres
Geloerveldweg 6
Plaats
Belfeld
Provincie
Limburg
Telefoon

Mobiel

E-mail

Website

 

 

 

Bedrijfsprofiel

ELMEC is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Belfeld (nabij Venlo) en gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek, vooral voor wat betreft het programma van DEMAG. ELMEC is met name actief in de zuidelijke helft van Nederland, om onze klanten de snelle service te kunnen leveren die ze verlangen. Met meer dan 30 gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar.

Al 30 jaar ervaring.....

In 2002 vierden wij ons 30-jarige jubileum. Dat betekent voor u als DEMAG gebruiker, dat u kunt terugvallen op een organisatie met meer dan 30 jaar kennis en ervaring van de voor uw productie zo vitale onderdelen. Ons programma, zoals ook uit het leveringsoverzicht blijkt, omvat niet alleen takels, hijskranen motoren en tandwielkasten, maar ook een pakket componenten waarmee u zelf, desgewenst met onze vaktechnische assistentie, een kraan of machine kunt bouwen.

Verkoop en engineering.....

Op onze verkoopafdeling denken we graag met onze klanten mee. We beschikken over de nodige kennis, ervaring en het improvisatievermogen om samen met u tot een goede oplossing te komen. Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, ze verdienen tenslotte allemaal dezelfde aandacht.

Waar mogelijk wordt getracht zoveel mogelijk met standaard componenten te werken. Dit is zowel qua kosten als ondersteuning meestal de beste werkwijze. Dit betekent echter niet dat wij, indien nodig, niet van deze componenten afwijken. Indien nodig leggen wij ook de nodige creativiteit aan de dag door zelf de nodige delen te ontwerpen.

Veelvuldig contact met en regelmatige cursussen bij DEMAG zorgen voor een steeds actuele kennis van de DEMAG producten.

Eigen technische dienst.....

Onze technische dienst, ca. 20 man sterk, staat dagelijks voor u klaar voor montage, reparatie, inspectie, onderhoud en certificering van uw kranen,  takels en hijswerktuigen. De deskundigheid van onze technische dienst wordt het  regelmatig volgen van opleidingen op een hoog peil gehouden.

Meer dan 15.000 DEMAG onderdelen op voorraad.....

Wij beschikken over een uitgebreid magazijn, waarin o.a. vrijwel alle DEMAG slijtage- en standaarddelen voorradig zijn. Op deze manier kunnen wij de gemiddelde levertijd zeer kort houden.

 

Trefwoord
Rubriek
Hijswerktuigen, Hijs-, Hefwerktuigen - Reparatie
Contact