Contact
Naam
R. Jansma
Adres
Kustweg 16
Plaats
Lauwersoog
Provincie
Friesland
Website

Over ons

Watersportbedrijf R. Jansma is een echt familiebedrijf, al sinds 1986. Een bedrijf waar we met hart en ziel aan en in werken. In de loop der jaren hebben we zelf vijf grote loodsen van elk 1000 vierkante meter gebouwd. In deze loodsen stallen wij voornamelijk boten. De vijfde (laatst gebouwde) loods bevat 2 schilderruimtes van 14 bij 5 m., welke per week te huren zijn.

Naast stalling verkopen wij verschillende soorten boten en bootmotoren. Natuurlijk verrichten wij ook onderhoud aan uw boot, zoals servicebeurten, reparaties of alleen olie en een filter verversen. Maar ook schilderwerk en inbouw van apparatuur en van nieuwe motoren behoort tot de mogelijkheden. Wij verrichten de werkzaamheden voor u altijd met de nodige vakkundigheid, service en betrouwbaarheid.

Maar ook kunnen onze klanten hun boot in onze loodsen zelf onderhouden. Wij hebben bovendien een nette kantine en sanitaire voorzieningen waar u als klant altijd gebruik van kunt maken. Dat maakt het klussen aan uw boot wel zo prettig.

Openingstijden 1 mei t/m 1 oktober
maandag t/m vrijdag: 8.00 uur t/m 18.00 uur
zaterdag: 9.00 t/m 17.00 uur
zondag gesloten

Openingstijden 1 oktober t/m 1 mei
dinsdag t/m vrijdag: 8.00 uur t/m 18.00 uur
zaterdag: 9.00 uur t/m 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten, vult u dan het formulier in op de informatie pagina, of stuur ons een e-mail.

Graag tot ziens op ons bedrijf!

Rommert Jansma

Trefwoord
Groningen, Friesland, Lauwersoog, Motoren, verkoop, Boten, verkoop
Rubriek
Watersport en Watersportartikelen
Contact