Logo Schildersbedrijf Braamer BV - Hengelo
Contact
Naam
Schildersbedrijf Braamer BV
Adres
Weijinksweg 39
Plaats
Hengelo
Provincie
Overijssel
Geopend op
Maandag
08:00-16:00
Dinsdag
08:00-16:00
Woensdag
08:00-16:00
Donderdag
08:00-16:00
Vrijdag
08:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schildersbedrijf Braamer BV, Hengelo

Braamer Schilderwerken gevestigd in Hengelo is een zeer ervaren, allround schildersbedrijf voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze diensten lopen uiteen van buiten- en binnenschilderwerk, houtrotsanering, beglazing en wandafwerking tot het reinigen en impregneren van gevels. Wij nemen zowel kleine opdrachten (klachtenonderhoud) als grote projectmatige opdrachten aan. Onze focus ligt op onderhoud, maar we zijn evengoed werkzaam in nieuwbouw.

Bij Braamer Schilderwerken bent u gegarandeerd van kwaliteit. Dit kunnen wij garanderen door een team van uitstekend opgeleide vakmensen en het gebruik van milieuvriendelijke kwaliteitsverven, die zorgen voor langdurige bescherming. Naast het leveren van kwaliteit hebben wij het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan.

Heeft u dus schilderwerk of onderhoud dat moet worden uitgevoerd? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Braamer Schilderwerken helpt u graag verder! U kunt ook bij ons langskomen. Ons kantoor is geopend van 08:00 - 16:00 uur.

Wenst u aanvullende informatie en/of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Schildersbedrijf Braamer BV


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.