Contact
Naam
Jan Schut Verhuizingen BV
Adres
Bovendijk 157
Plaats
Rotterdam
Provincie
Zuid-Holland

Jan Schut Verhuizingen BV bestaat al ruim zestig jaar en ervaring heeft ons een ding geleerd; verhuizen is een handigheid.
De kunst van het verhuizen zit hem in vakmanschap, functionele hulpmiddelen en goed personeel.

Al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de officiƫle SAVAM opleiding en wij mogen dan ook met gepaste trots het predikaat 'Erkende Verhuizers' dragen.

Door de toepassingen van moderne hulpmiddelen zoals verhuisliften, verwarmde verhuiswagens, uitgevoerd met luchtvering en laadklep, is niets ons te veel. Of het nu een enkel stuk, een gehele of gedeeltelijke inboedel, een kantoorinventaris of zelfs een compleet archief betreft, alles kan bij Jan Schut Verhuizingen BV
Zelfs voor de onmogelijkste situaties wordt een oplossing gevonden, want ook met het alom bekende takel-en-blok kunnen wij goed overweg.Ook bezitten wij de benodigde vergunningen en de ervaring om elke klus moeiteloos te klaren, uiteraard volledig verzorgd door onze enthousiaste en immer klantvriendelijke medewerkers.

Een overvloed aan beschermende pakdekens is te allen tijde voorradig en uw garderobe kan natuurlijk ook hangend vervoerd worden.

Kortom : Jan Schut Verhuizingen BV regelt al uw vakkundige verhuizingen, niet alleen binnen Nederland maar door heel Europa.

Bel ons op T.010-412073124, of op onze 24uurs informatie T.0900-1091019

Trefwoord
Opslag, Transport, Kunstvervoer, Overzee, Verhuizingen
Rubriek
Verhuizingen Verhuizers Verhuisbedrijf, Transport & Logistiek, Verhuisservice
Contact